Contrabaix celebra a Viladecans quinze anys de música

Imprimeix

Sant Feliu de Llobregat ofererirà quatre concerts des de l’octubre al desembre en diferents espais de la ciutat.

El pròxim 4 d’octubre se celebrarà a l’Àtrium de Viladecans el quinzè aniversari de Contrabaix. Una trobada que ha apostat per portar musica de qualitat a diverses ciutats de l’entorn metropolità de Barcelona.

Des dels orígens a Sant Feliu de Llobregat l’any 2000 i fins a l’actualitat, el certamen suma 500 concerts repartits en diverses poblacions. La proximitat territorial i la intensitat en directe de les músiques de jazz, blues, flamenc, cançó d’autor o world músic són el segell que identifica a ContraBaix i la seva tasca en tots aquests anys.

Nou cicle i novetats

S’ha obert una nova etapa del Cicle ContraBaix plena de novetats. Hi ha un enfocament per oferir estils musicals nous i  un fort suport als joves talents. La gestió del cicle compta amb un equip humà renovat. Després de quinze anys del magnífic treball que ha situat ContraBaix com una sòlida proposta de referència; ara assumeix la direcció general del cicle Christian Boguslawski. A més, s’estableix una col·laboració amb el Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, becant un dels estudiants per prendre part activa a la gestió del cicle i adquirir experiència professional. Així és com, després d’un procés de selecció, s’incorpora també a la producció de ContraBaix en Christian Boguslawski, emprenedor i bateria de jazz.

Propostes a Sant Feliu

A Sant Feliu de Llobregat oferirà quatre concerts emmarcats en el Contrabaix. Bruno Oro & Vicens Martín Dream Big Band actuaran aquest divendres 2 d’octubre a la sala Ibèria on recordaran “La Veu” de Frank Sinatra. El 30 d’octubre, a l’Ateneu, el bateria, pianista i vibrafonista Jordi Rossy i el pianista Mike Kanan, dos músics de Jazz coneguts per la seva col·laboració amb músics com Brad Mehldau, Jane Monheit o Wayne Shorter, presenten un tribut al gran George Gershwin. Mentrestant, l’Auditori del Palau Falguera acollirà el 21 de novembre el concert de The Hanfris Quartet de barbershop -un estil de cant a cappella genuïnament nord-americà-. I el 19 de desembre, el Cor Vivaldi cantarà Els Pastorets d’Albert Guinovart a l’Auditori del Palau Falguera.

Redacció / Foto: Contrabaix