Anna Veiga inaugurarà el curs escolar 2015-2016 de Sant Joan Despí

Imprimeix

La directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) farà la conferència inaugural al Teatre Mercè Rodoreda.

“Vivim la ciència”. Aquest és el títol de la conferència inaugural del curs escolar 2015-2016 que farà la doctora en Biologia Anna Veiga el pròxim dimarts 8 de setembre a les 12.45 h al Teatre Mercè Rodoreda. La directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) i una de les persones més reputades en l'àmbit de la reproducció assistida, ens parlarà de la ciència i de la importància d'aquesta al món educatiu. 

Setmana de la Ciència

Divulgar i apropar la ciència a la ciutadania són alguns dels objectius del nou curs escolar a Sant Joan Despí. De fet, l'any passat es va constituir una comissió formada per docents, representants de l'Ajuntament i experts científics amb l'objectiu de donar una empenta a la divulgació científica a través de diferents accions. Una d'aquestes serà la celebració de la Primera Setmana de la Ciència, prevista per al pròxim mes de novembre. Aquesta conferència inaugural és, per tant, un marc ideal per convidar a la participació de professorat i mestres en aquesta comissió. 

Redacció / Foto: Arxiu