Un jove valliranenc participarà en la tercera edició del “Leading Program”

Imprimeix

Hugo Fanlo ha estat escollit per ser un dels estudiants amb les millors notes a les PAU a Catalunya per pendre part en un programa que té com a objectiu fomentar el lideratge, el talent, innovació i la creativitat.

Els 20 estudiants que han obtingut les millors qualificacions de les Proves d’Accès a la Universitat (PAU) aquest 2015 a Catalunya han estat escollits per participar en la tercera edició del “Leading Program”, que s’organitza amb el patrocini de CaixaBank. Entre els quals es troba el valliranenc Hugo Fanlo, en la disciplina de Ciències Biomèdiques. El "Leading Program" es celebrarà fins al 17 de juliol d’enguany. Durant aquests dies, els estudiants viuran un seguit de “Business Experiences” a les empreses.

Aquesta iniciativa, creada amb l’objectiu d’incentivar el lideratge, la creativitat, el talent i la innovació entre joves amb excel·lents resultats acadèmics, portarà a aquest grup d’estudiants a visitar empreses capdavanteres de Catalunya, entre les quals figuren CaixaBank, Hewlett Packard, SEAT, Barcelona Televisió, Value Retail, ISGlobal, l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques) Port Aventura o el Twentytú, entre d’altres.

Les diverses activitats del “Leading Program” van enfocades que els estudiants rebin formació en habilitats directives de la mà d’alts directius i de líders en els camps de la medicina, l’esport i l’ajuda social com ara Ventura Clotet, Johan Cruyff, Jaume Giró (director general de la Fundació Bancària “la Caixa”) o Sor Lucía Caram.

Redacció / Foto: Arxiu