Cultura i Lleure s'aplegaran dissabte a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

El Museu de Sant Boi inaugurarà l'exposició Sant Boi de Llobregat, 1875-1923. La modernització d'un poble.

 

Durant la nit s'inaugurarà l'exposició Sant Boi de Llobregat, 1875-1923. La modernització d'un poble, una mostra que es podrà veure al llarg de tot l'estiu. El tema central d'aquesta nova edició és el pas d'una societat rural a una d'industrial, que ens introduirà en com era el Sant Boi de finals del segle XIX i primeres dècades del XX. La inauguració d'aquesta exposició de producció pròpia començarà a les 20.30 h i mostrarà els canvis esdevinguts en la nostra població, destacant la cultura material que es conserva en els fons del Museu. Hi haurà visites comentades a les 21.30 h i a les 23.00 h.

Les sessions contínues de cinema 360º començaran a les 21.00 h amb la projecció de "La nit del Titànic". A les 22.00 h el divulgador científic Marc Boada presentarà la conferència " Matèria lluminosa, la descoberta de l'enigma del fotó". La Nit d'estiu finalitzarà amb un concert de jazz a càrrec de la Big Band Cultura F que començarà ales 23.30 h.

Vespres a Can Julià

Els Vespres a Can Julià -foto- continuen el dissabte, 11 de juliol, amb un taller d'animacions i experiments per saber tot el necessari per ser un bon investigador: Què cal fer per ser científic? El dia 5 de setembre finalitzarà la programació amb l'activitat Des d'Arquimedes fins a Einstein, un espectacle que pretén estimular l'interès per la història de la ciència amb una gran dosi de diversió. Aquestes dues sessions començaran a les 20.00 h i comptaran amb les explicacions del divulgador de TV3 David Jiménez. L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la natura de Sant Boi i promoure el respecte al medi ambient.

La Música a la Fresca (dies 11, 18 i 25 de juliol), que organitza la Unión Extremeña de Sant Boi a la Torre de Benviure, complementa les activitats estiuenques. Aquest dissabte es farà una nit flamenca a càrrec de José Moreno El Cano, Juan Murube i a la guitarra Juan M. Moreno. El preu de l'entrada és de 4 euros.

Redacció / Foto: