Sant Feliu, Abrera i Vallirana participaran en el V Festival SIMFÒNIC

Imprimeix

Més de 5.000 alumnes d'escoles de música pertanyents a les Illes Balears i Catalunya, entre les quals hi ha les tres baixllobregatines, faran 100 concerts simultanis.

Aquest pròxim dissabte, 13 de juny, a partir de les 18 hores, se celebrarà el Festival SIMFONIC amb la participació de més de 5.000 alumnes d'escoles de música de dotze ciutats catalanes i sis de les Illes Balears. Cal destacar que són ciutats simfòniques de la demarcació de Barcelona Abrera, Sant Feliu de Llobregat -foto- i Vallirana.

Els concerts del Festival SIMFONIC se celebren en espais emblemàtics de manera gratuïta, agrupant diferents estils musicals i en espais singulars. També es podrà escollir entre formacions de caire clàssic (orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica i fins i tot, música tradicional i popular.

En aquesta cinquena edició, el Festival SIMFÒNIC compta amb l'apadrinament de Josep Carreras, protagonista  del videoclip de presentació amb El Cant dels Ocells com a banda sonora. Aquesta cançó sonarà el 13 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts. La iniciativa és impulsada per l'Associació SIMFONIC, amb l'objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l'aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Redacció / Foto: Arixu