Castelldefels tornarà a ser un referent educatiu a l’estiu

Imprimeix

La segona edició del CasTECHdefels se celebrarà del 29 de juny al 10 de juliol i oferirà un ampli ventall de cursos i xerrades de diferents matèries científiques.

Per segon estiu consecutiu, CasTECHdefels aprofita les sinergies entre l'activitat acadèmica de les escoles del campus universitari i la seva experiència en divulgació científica, així com les potencialitats de la ciutat de Castelldefels. L'oferta d'activitats d'enguany tindrà tres àmbits preferents d'actuació: divulgació i formació científica per al públic en general; formació i capacitació tecnològica del professorat de secundària a l'estiu; i foment de les vocacions científiques entre l'alumnat preuniversitari.

Organitzada per la UPC i l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació, CasTECHdefels oferirà activitats dirigides a un públic ampli i no necessàriament universitari, amb una oferta especialitzada en els àmbits d'expertesa del Campus del Baix Llobregat de la UPC.

El programa inclou cursos i xerrades  de divulgació científica, que se celebraran a la Biblioteca Central de Castelldefels; cursos per a professorat de secundària; cursos-taller mixtos per a professorat de ciència i tecnologia i el seu alumnat de batxillerat amb ganes de saber-ne més; i tallers de ciència per a joves de 12 a 18 anys. 

Redacció / Foto: Arxiu