L’Atrium de Viladecans preestrena el documental “Cap a la Meta”

Imprimeix

Es tracta de la sacrificada disciplina de la marxa atlètica i la preestrena mundial es farà aquest dijous 4 de juny.

El pròxim dijous 4 de juny, la Sala Petita Atrium de Viladecans acollirà a partir de les 21h la primera de les dues presentacions del Documental "Cap a la Meta". La preestrena mundial es farà amb la presència de la marxadora viladecanenca Beatriz Pascual -foto- i l'alcalde de la ciutat baixllobregatina Carles Ruiz.

Dirigit per Diego Ortuño

El documental, dirigit per l'equatorià Diego Ortuño, segueix les evolucions de tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses. Són Rolando Saquipay, que s'entrena a l'Equador; Claudio Villanueva (equatorià nacionalitzat espanyol) i Beatriz Pasqual. que es preparen a Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat amb unes condicions molt més propícies pels èxits.

Té una durada de 52 minuts i serà estrenat oficialment el 11 de juny a les 23.30h al programa “El Documental” del Canal 33. L'acte de preestrena a Viladecans es clourà amb una taula rodona amb la presència de Beatriz Pascual y membres de la productora i equip de rodatge. El film està coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya, amb el suport d'Ibermedia i l'ICEC.

Redacció / Foto: Arxiu