Les Festes de Barri a Sant Boi comencen amb la Capvuitada

Imprimeix

Els barris Centre i Vinyets-Molí Vell van inaugurar conjuntament la celebració comunitària que continuarà a Camps Blancs, Marianao, Ciutat Cooperativa i Casablanca al llarg d’aquest mes de juny.

Els barris de Centre i Vinyets-Molí Vell van celebrar aquest passat cap de setmana, i de manera conjunta, les festes d’aquests dos barris santboians amb la Capvuitada de Festa Major. Al llarg del mes de juny, ho faran la resta de barris del municipi baixllobregatí: Camps Blancs (5-7 juny), Marianao (12-14 juny), Ciutat Cooperativa-Molí Nou (19-21 juny) i Casablanca (26-28 juny).

Les activitats de cultura popular catalana (diables, gegants, trabucaires, sardanes), les propostes per al públic infantil (tallers, atraccions i inflables), la música amb estils diferents i les tradicionals catifes florals han estat els ingredients més destacats de la Capvuitada, que ha tingut com a escenaris principals la plaça de l'Ajuntament (Centre) i la plaça de Catalunya (Vinyets-Molí Vell).

Les festes de barri sónfestes comunitàries que reflecteixen la vida quotidiana de cada barri i el seu teixit associatiu i que es viuen sobretot al carrer, aprofitant el bon temps habitual en aquesta època de l'any. En col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Boi, les entitats i les associacions de cada barri preparen les programacions mitjançant comissions de festes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi