L'AMPA de L'escola Tarradellas del Prat crea un conte compartit per twitter

Imprimeix

L'alumnat de P3 del centre educatiu pratenc l’ha començat i els cursos successius l'han continuat fins a 6è.

Emmarcada en la diada de Sant Jordi, l'AMPA de l'Escola H. Josep Tarradellas, del Prat de Llobregat, conjuntament amb el centre educatiu, ha organitzat una activitat molt original per estimular la creativitat dels infants a través d'eines digitals. L'activitat, anomenada Tarraconte, ha consistit en la creació un conte, de manera compartida entre l'alumnat de tots els cursos, utilitzant Twitter com a eina de treball i de dinamització.

L'alumnat de P3 ha començat el conte, publicant-lo a Twitter, i els cursos successius l'han continuat fins a 6è. Per seguir el conte han creat l’hashtag #SJTarra. El conte s'ha completat amb l'elaboració d'una escenografia que, a través de fotografies, ha servit per il·lustrar-lo. Per guiar l'alumnat en aquesta missió, s'han creat uns personatges, "les informàtiques", que els han ajudat a usar les eines digitals i a estimular la imaginació per crear la història.

Activitats com aquestes ajuden que els nens i nenes coneguin l'ús educatiu de les xarxes socials i les integrin en el procés d'aprenentatge, donant continuïtat al que es treballa dins l'horari lectiu a través d'activitats de lleure, de caràcter col·laboratiu entre diferents edats i que permeten molta interrelació amb les famílies i la resta de la comunitat educativa.

Redacció / Foto: Arxiu