SEAT augmentarà la presència de dones directives

L’empresa automobilística ha signat un conveni amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i d'Igualtat

L’empresa SEAT s'ha adherit al programa del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat “Més dones, millors empreses”, una iniciativa que busca el compromís de les companyies per incrementar la presència de dones en llocs de responsabilitat i promoure la participació equilibrada de dones i homes en llocs directius. Amb la signatura del conveni, SEAT es compromet a augmentar el nombre de dones en càrrecs directius durant la vigència del conveni, els propers quatre anys.

seat igualtat 2

Mesures

A més, l'adhesió a la iniciativa implica per a l'empresa l'establiment d'una sèrie de mesures per promoure la igualtat. Per exemple, SEAT implantarà, entre altres, mesures que suposin una flexibilització del temps de treball per facilitar la conciliació tant a homes com a dones, fomentant el gaudi d'aquestes per part dels homes. Així mateix, la companyia promourà la participació equilibrada d'homes i dones en els processos de promoció professional, respectant la igualtat i presència del col·lectiu menys representat, sempre que la valoració professional sigui similar.

La companyia, que compta amb un Pla d'Igualtat des de 2012, ha aprovat recentment el programa “Women in Management”, dirigit a dones amb potencial directiu. Inclou mesurades com mentoring intern entre dones, un pla post maternitat-paternitat i la creació de fòrums de networking de dones, entre altres.

“Som una de les empreses del sector de l'automòbil amb més dones en la nostra plantilla, amb una de cada quatre professionals, enfront del 12% de mitjana del sector. Fomentar la seva presència en llocs directius és una mesura natural perquè les treballadores puguin tenir un pla de carrera integral en SEAT”, ha assegurat Xavier Ros, vicepresident de Recursos Humans de la companyia.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix