Nou impuls a l’economia local de l’Ajuntament de Sant Vicenç

Es convoca la 4a edició del Concurs d'Idees Emprenedores i Projectes Empresarials i Comercials amb l’objectiu és consolidar iniciatives innovadores que contribueixin a generar llocs de treball

Ja està en marxa 4a edició del Concurs d’Idees Emprenedores i Projectes Empresarials i Comercials de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. El concurs té dues categories: idees emprenedores que es desenvolupin posteriorment al municipi i projectes empresarials o comercials de Sant Vicenç dels Horts que hagin iniciat la seva activitat durant l’any 2016. El termini d’inscripcions finalitza el 28 d’abril.

La finalitat d’aquesta convocatòria és incentivar la generació d’idees emprenedores viables, tant en el cas de les persones emprenedores com en el de les empreses i els comerços. L’objectiu final, al capdavall, és nodrir i consolidar nous projectes i iniciatives innovadores que contribueixin a generar llocs de treball, aprofitant els recursos propis del municipi.

Per a cadascuna de les categories hi ha un primer premi de 3.000 euros i un segon de 1.500 euros, a més de l’assessorament de SECOT en ambdós casos. La 4a edició del Concurs d’Idees Emprenedores i Projectes Empresarials i Comercials dóna continuïtat a l’èxit i bona acollida d’aquesta iniciativa dels anys anteriors.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix