Junts per Collbató i MES Collbató presenten la llista per a les municipals

Imprimeix

Prop de 200 persones van assistir divendres al Casinet a la presentació de la candidatura a l’alcaldia amb Maria Teresa Casanovas al capdavant

A més de presentar els vint integrants de la llista conjunta entre JuntsxCollbató-MES Collbató, es va comptar amb la participació del Diputat i portaveu de JuntsxCatalunya al Parlament, el martorellenc Eduard Pujol, i de Mercè Figueras, membre de l'executiva nacional del Moviment d'Esquerres (MES). A més, el president Carles Puigdemont va transmetre el seu suport a través d’un vídeo gravat durant la visita de Casanovas, qui ha format part de la Llista del President a les darreres eleccions autonòmiques, a la Casa de la República de Waterloo.

D6OVkW3X4AAth Y

Maria Teresa Casanovas, cap de llista, va destacar la voluntat de transformar Collbató. A través de la seva perseverança i esforç va afirmar que seguirà treballant per millorar el municipi destacant la creació de llocs de treball de qualitat a partir d'un turisme sostenible, de la reorganització del polígon, la creació d’habitatges de lloguer, per gent jove i gent gran,  més cohesió dels barris de Collbató i transport per unir-los i seguir impulsant la cultura i el patrimoni en la línia que ho ha fet des de la Regidoria de Cultura del consistori. Tot plegat, va destacar, amb la mirada del feminisme en una llista encapçalada per tres dones.

D6OVkW5X4AA7gwj

En paraules de Casanovas: “Em presento perquè encara tinc il·lusió, força i coratge per prendre decisions valentes, per transformar el poble i perquè aquest equip m'ho va demanar.”

Redacció / Fotos: JXC-Mes Collbató