La CUP-Molins de Rei presenta una llista electoral molt ‘arrelada’

Imprimeix

Les prioritats del seu programa es defineixen amb nou eixos: habitatge, cultura, persones i comunitat, medi ambient, municipalitzacions, educació, Països Catalans, treball i Feminisme i LGTBI

El cantautor Marcel Marimon va amenitzar la preparació de l'acte electoral amb cançons d'Ovidi Montllor, entre d'altres, i l'Ester Molins va fer la interpretació en llenguatge de signes. El regidor de la CUP, Asier Baiona, va obrir l'acte agraint la presència de les més de 150 persones. Maria Sirvent, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, va destacar que en aquestes eleccions la CUP presenta més candidatures que mai arreu dels Països Catalans, "bastions de resistència contra les polítiques neoliberals, pels drets col·lectius" i va destacar el paper dels barris i pobles en construir una societat municipalista, que posi al centre les necessitats de la majoria i aposti per comunitats cohesionades, organitzades i cooperants. 

D5BHahKW0AA LN6

foto acte central 002

D6EuDW4WsAIWvmK

Nou eixos

Les persones de la llista van pujar a l'escenari i es van llegir les prioritats que la CUP planteja per Molins en 9 eixos diferents: habitatge, cultura, persones i comunitat, medi ambient, municipalitzacions, educació, Països Catalans, treball i Feminisme i LGTBI.

foto acte central 001

Carles Ros, candidat a l'alcaldia de Molins per la CUP, va posar sobre la taula la necessitat de seguir recuperant l'estructura interna de l'ajuntament després de set anys de sociovergència, "on es va estalviar en personal no cobrint moltes places per poder destinar els diners a altres obres més vistoses". Va destacar també la necessitat de recuperar l'espai públic, els carrers i les places, per les persones, el joc dels infants, per les associacions, per fer-hi vida comunitària davant tants cotxes que l'ocupen i utilitzen actualment. Finalment va destacar també tota la feina feta per la CUP l'últim any en campanyes de visibilització feministes i els protocols aprovats. Va concloure afirmant que la CUP és “l'única força amb possibilitats reals d'aconseguir l'alcaldia que vol liderar una nova època per molins per plantejar polítiques diferents de la sociovergència.”

Redacció / Fotos: CUP-Molins de Rei