Jorge Romero encapçala la llista de la candidatura de Podem Sant Boi

Imprimeix

Està conformada per membres de Podem, d'EUiA i persones independents procedents del moviment veïnal i de l'activisme social

Podem Sant Boi va donar conèixer la llista de candidates amb la qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig en confluència amb Esquerra Unida i Alternativa de Sant Boi de Llobregat. El nom de la candidatura és Podem-Esquerra Unitària i aquesta conformada per membres de Podem, d'EUiA i persones independents procedents del moviment veïnal i de l'activisme social.

Jorge Romero1b

Com a cap de llista i candidat a l'alcaldia es presenta Jorge Romero que ha estat membre del Consell Ciutadà Municipal de Podemos, president de la Comissió de Garantias Democràtiques de Podemos Catalunya i en aquests últims tres anys ha exercit com a regidor i portaveu del grup municipal Gent de Sant Boi. “Han estat tres anys d'un treball silenciós, difícil, però que ha donat els seus fruits en dos vessants: primera en les diverses mocions presentades i aprovades generades des del grup municipal i, segona, en el cúmul d'aquesta experiència necessària que ens permet afrontar amb força i enteresa aquesta nova etapa que ara comença”, expliquen els membres de la candidatura.

Redacció / Fotos: Podem Sant Boi