Societat Justa Despí es presenta a la ciutadania santjoanenca

Manuel Ruiz encapçala la llista d’un “partit local, independent i d’esquerres” que té com a objectiu aconseguir representació a l’Ajuntament

La Sala Camèlies del Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va acollir la presentació oficial de la nova formació política local, Societat Justa Despí, nova formació política que té com a cap de llista Manuel Ruiz.

Manuel Ruiz Casanellas

L'acte de presentació va comptar amb el periodista Cristian Sánchez com a mestre de cerimònies, que també forma part de la llista. Cristian va donar pas a les intervencions dels companys que ocuparan els primers llocs en la candidatura: Idris Kadmiri, María José Gil, Juan Manuel Ordóñez i finalment a Manuel Ruiz, que va tancar la presentació.

59668147 2180555058664797 4640506498819031040 o

Manuel, infermer de professió, va explicar durant la seva intervenció de per què del naixement de Societat Justa Despí, l'experiència que va suposar les eleccions de 2015 i va posar en valor la feina de tots els seus companys. Va destacar també el caràcter “local, lliure i social de Societat Justa Despí” i el fet que la seva acció política se centra en Sant Joan Despí i la seva ciutadania: "No tenim lligadures ni indicacions externes de cap classe. La nostra única lligadura és amb vosaltres i el nostre compromís s'anomena programa electoral. Com sempre diem; S.J.D. posarà l'accent a Sant Joan Despí."

Definit com un “partit local, independent i d'esquerres”, va ser fundat el 28 de novembre de 2012 i es va presentar a les eleccions municipals de 2015 obtenint 349 vots, un 2,32% dels vots emesos. La seva acció se centra a Sant Joan Despí i la seva ciutadania, lluny de les confrontacions existents entre altres partits en els diferents nivells d'administració. El seu president, i alhora un dels 4 membres fundadors, és Manuel Ruiz.

Redacció / Fotos: SJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix