Acte municipalista de Junts per Catalunya amb participació baixllobregatina

Imprimeix

Elsa Artadi: "Siguin socialistes o populars, tots els governs de l'Estat espanyol sempre tenen una cosa en comú: fer moltes promeses, siguin 'pluges de milions' o 'plans d’inversió', i incomplir-les sempre”

El Mirador de Torre Baró de Barcelona va acollir, aquest cap de setmana, un acte municipalista de Junts per Catalunya. Els trenta-sis candidats i candidades dels municipis de l’àrea metropolitana de la formació nacionalista -entre els quals es trobaven els del Baix Llobregat- es va donar cita en acte que va comptar amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya i candidata a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi.

D5zSnv XoAAQb9X

junts 1 2

Durant la seva intervenció, Artadi va destacar que amb Junts per Catalunya “Barcelona exercirà el lideratge. Amb una capacitat de tracció i d'atracció d'àmbit mundial. Serà una Barcelona que potenciarà i afavorirà el potencial de totes les ciutats que componem l'AMB i que estarà al servei de tot Catalunya". A més, va reclamar que l'Estat “compleixi, que deixi de menystenir-nos. Prou promeses incomplertes. Volem allò que ens mereixem i que és nostre. Volem una àrea metropolitana verda. Volem unes ciutats netes; i volem ciutadans i ciutadanes ben atesos i amb bons serveis. Siguin socialistes o populars, tots els governs de l'Estat espanyol sempre tenen una cosa en comú: fer moltes promeses, siguin 'pluges de milions' o 'plans d’inversió', i incomplir-les sempre. Això és el que fa l'Estat: incomplir amb Catalunya i amb Barcelona".

junts 1 4

D’altra banda va incidir que "l'àrea metropolitana de Barcelona és un espai de gestió i col·laboració importantíssim que avui no treballa al seu màxim rendiment perquè els uns i els altres l'utilitzen com a eina partidista. Junts, els 36 municipis de l’àrea, som més forts" i va afegir que “junts som més forts per atreure inversions, per lluitar contra les desigualtats i contra el canvi climàtic; per presentar-nos al món, i per defensar els interessos de les nostres ciutadanes davant dels continuats incompliments dels diferents governs de l'Estat."

junts 1 3

També va intervenir l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra. “El primer que posem sobre la taula és obrir les portes perquè els nostres veïns tinguin garantits els seus drets a l'habitatge i a la mobilitat. Des de Junts per Catalunya tenim en compte les diferents realitats de cada barri i municipi, busquem i posem solucions a cada problema. Reclamem un pla director consensuat amb tots els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. Perquè tots junts sumem", va afirmar.

 media D51xOhMX4AAt em

D’altra banda, Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, va destacar que “és un dia il·lusionant per l'àrea metropolitana de Barcelona i els 3,2 milions de persones que hi viuen. Junts per Catalunya presentem un projecte fet amb mirada local. Volem treballar per les persones, des de la fidelitat a què ens devem als nostres veïns" i va afegir que “la nostra filosofia es basa en tres pilars fonamentals: la diversitat, la proximitat, i la cooperació. Volem col·laborar amb tots els municipis, tenint en compte l'habitatge, la mobilitat, la qualitat de l’aire, problemes que hem de transformar en oportunitats."

Redacció / Fotos: Junts per Catalunya