Ciutadans-Gavà presenta una candidatura “guanyadora”

Imprimeix

Miguel Ángel Ibáñez torna a ser el candidat a l’alcaldia per a la formació taronja

Ciutadans-Gavà ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019. Com a novetat, aquesta incorpora a dos gavanencs independents de pes en el municipi: Sergio Engli, regidor des de 2003 fins a 2015 a l'Ajuntament de Gavà pel Partit Popular. Membre del Consell d'Administració de diverses empreses Municipals (PRESEC, Gavanenca d'Obris, GTI). President de Casa València de Gavà des de 2011. A més de Jaume Tutusaus, cap de servei de secretària a l'Ajuntament de Gavà, des de 1984. Exadjunt a la secretària general, desenvolupant funcions de vicesecretari a l'Ajuntament. Secretari de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. Des de 2011, Secretari General habilitat de l'Ajuntament de Gavà, adjunt a la secretària general.

 X1YP e6iYy0 TYNCthiCBgI AAAAAAAAATs ZiZArYy5SlI s1600 Foto2BMiguel2B25C32581ngel2B101029 1

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia, Miguel Ángel Ibáñez, ha descrit la candidatura com "una candidatura guanyadora, pensada per a aportar el canvi que Gavà necessita i governar des del primer dia amb responsabilitat i eficiència". El candidat de Cs Gavà número 6, Sergio Engli ha explicat: "vaig tenir l'ocasió de conèixer els budells de l'ajuntament de Gavà i aquí vaig poder descobrir que Gavà necessita un canvi urgent". Engli ha descrit com Gavà ha anat "perdent la il·lusió, el seu esperit de lluita i de creixement". Engli ha declarat que s'ha sumat a l'equip de Ciutadans per “aconseguir que Gavà deixi de ser un monopoli i sigui un barri més del cinturó metropolità amb autèntics projectes de futur.”

A continuació, el candidat número 21, Jaume Tutusaus ha explicat també per què motiu ha decidit mostrar el seu suport a Miguel Ángel Ibáñez tancant la llista de Ciutadans a Gavà: "Miguel Ángel Ibáñez és un candidat diferent de la resta perquè és algú seriós i exigent. Té una bona experiència professional i com a emprenedor que ho portaran a ser un bon gestor per a tirar endavant l'Ajuntament. Em recorda als defensors liberals dels principis i té sens dubte la capacitat de transformar la ciutat."

En la candidatura de Ciutadans Gavà, destaquen també altres noves incorporacions de militants i simpatitzants com Nabila Tazoni, en cinquena posició; Gerardo Montalvo, en quarta posició o Sonia Orcero, en setena posició. En el segon i tercer lloc repeteixen Francisco Gavilán i Gloria Lasheras.

Ibáñez ha criticat "la desídia, la burocràcia de la vella política i la falta de projecte del govern socialista" i, en contraposició, ha posat èmfasi en els quatre eixos estratègics prioritaris per a Ciutadans a Gavà, "l'augment dels recursos dedicats a seguretat; un millor manteniment de la via pública; una planificació més eficaç de la mobilitat i un treball de fons important en promoció econòmica i social per a recuperar la il·lusió de viure i treballar a Gavà."

Redacció / Fotos: Ciutadans-Gavà