Neix Som Prat, nova formació política al municipi

L'agrupació d'electors es presenta a les eleccions municipals després de recollir els suports requerits per la Llei Electoral en forma de signatures dels veïns i veïnes

La ciutadania pratenca tindrà una nova opció política a les properes eleccions municipals. Som Prat ha aconseguit recollir més de 1.800 signatures validades per a poder concórrer a les Municipals del 26 de maig com a agrupació d'electors.

Pel fet que és un projecte totalment obert i participatiu, s'ha elaborat la llista electoral de candidats amb veïns i veïnes dels diferents barris del Prat, amb criteris d'equitat,  pluralitat i de forma totalment paritària. D'aquesta manera, la llista electoral de candidats definitiva la formen 28 persones de diferents àmbits del nostre municipi, molts d'ells procedents de diversos moviments socials i entitats locals. Així mateix, la confecció del programa electoral s’ha fet interactuant amb les diverses aportacions i propostes de tots els veïns i veïnes, recollint en cada barri els problemes i solucions que ens transmeten els ciutadans directament, seguint la filosofia d'ajudar-se entre els veïns.

safe image somprat

“Som Prat es presenta humilment com a alternativa a les formacions polítiques, motivat pel rumb que la política municipal està prenent a la nostra ciutat, mancat de representació popular i dels moviments socials. Està promogut per l'entitat local Som Gent del Prat. És una candidatura popular independent, transversal, crítica, plural i oberta a totes les propostes. Les persones que la componen són veïns del Prat que estan conscienciats i compromesos amb el seu municipi”, expliquen des de la formació política.

L'objectiu de Som Prat és transformar El Prat, perquè sigui “més habitable i amigable, amb molts més veïns apoderats, per poder donar sentit a una política alineada amb els principis del desenvolupament sostenible i del contacte amb el nostre privilegiat entorn natural, una ciutat amiga de la infància i els seus majors, a la disposició de tots els seus habitants; mitjançant el suport a l'esport, la cultura, els estils de vida saludables i cívics, i un model urbanístic de cohesió social i de mobilitat sostenible i segura.”

57798831 384002179108011 6949238844201893888 n

Aquesta agrupació d’electors pratenca vol aconseguir una administració totalment transparent “proporcional, equitativa, rigorosa, eficaç, pròxima, compromesa, basada en criteris de racionalitat, amb un ordre de prioritats clar, situant el necessari per sobre del superflu, anteposant les persones i les seves necessitats i, sobretot, escoltant i fent partícips als veïns i veïnes perquè la sentin realment com a seva.”

Redacció / Foto: Som Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix