Guanyem Sant Boi presenta la seva llista electoral

Imprimeix

Laura Fernández Vega i Xavier Pedrós obren i tanquen respectivament la llista de Guanyem Sant Boi per a les properes eleccions municipals

Guanyem Sant Boi ha fet pública la llista amb que es presenta a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La llista està encapçalada per Laura Fernández Vega (1991) i Juan Antonio Geraldes (1988). Ambdós són reconeguts per la seva trajectòria en l’activisme social i veïnal de Sant Boi de Llobregat. La llista la tanca Xavier Pedrós (1955), president de la Fundació Marianao i activista amb una dilatada experiència en el tercer sector.

Juanan

La llista, completament paritària, la conformen 14 dones i 14 homes de tots els barris del municipi baixllobregatí i de totes les edats, conjugant així diverses experiències i trajectòries personals, professionals i polítiques que enriqueixen la llista electoral de Sant Boi.

Pedrós

Des de la candidatura municipalista (conformada per la CUP, Gent de Sant Boi, Comuns de Sant Boi, Som Alternativa i Moviment d'Esquerres (MES) i desenes de veïnes i veïns de Sant Boi a nivell individual) s’afirma que les persones que participen d'aquesta llista doten del rigor i experiència necessàries per plantejar l'única alternativa viable des de l'esquerra sobiranista a 40 anys de govern de PSC i ICV.

Redacció / Fotos: Guanyem Sant Boi