Esquerra-Sant Boi dóna suport unànime a la llista electoral proposada

Miquel Salip és el cap de llista de la formació republicana per segona vegada consecutiva

L’assemblea local d’Esquerra Sant Boi ha validat, amb suport unànime, la proposta de llista electoral per les eleccions municipals que la comissió electoral ha sotmès a votació. La candidatura, encapçalada i presentada per Miquel Salip, que serà per segona vegada cap de llista d’Esquerra per Sant Boi, és paritària en el format cremallera (alternança dona-home en cada posició) i contempla un ampli rang d’edats i competències.

Per la candidatura Esquerra-Acord Municipal Salip comptarà amb Rosa Mur com a número 2, Doctora en sociologia i llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i especialista en polítiques i gestió públiques. De número 3 repetirà Jaume Sans, que ja ha acompanyat a Miquel Salip com a regidor a l’oposició durant el mandat 2015-2019, geògraf de professió i gran coneixedor de l’entorn natural santboià. Completen les cinc primeres posicions de la llista Andrea Martínez, graduada en magisteri i molt implicada en el teixit associatiu de la ciutat, així com Jordi Vilar, activament implicant amb la Unió Esportiva Santboiana i amb entitats d’àmbit cultural, i llicenciat en Geografia i Història.

D3 G94lWkAERgkC

En la presentació dels membres de la llista, el candidat va destacar el nivell de compromís amb la ciutat en el nostre cas, compromís no és una paraula buida, entre els membres de la llista hi ha activistes pel dret a l’habitatge o per un treball o pensions dignes, voluntaris de l’acció social, lluitadors de la defensa del territori, gent d’esquerres, republicana, antifeixista, ecologista i feminista militant.

El cap de llista va exposar també que des del republicanisme municipalista hi ha un projecte clar que se sustenta en tres pilars fonamentals “la defensa dels serveis públics, la defensa de l’espai públic i la defensa d’un govern públic”. Salip es mostra confiat, amb aquesta llista tan diversa i equilibrada Esquerra afronta amb garanties el repte de capgirar 40 anys de govern socialista de la ciutat: ha arribat l’hora de saltar les inèrcies històriques, ara a Sant Boi li toca anar a més”. Aquest serà, precisament, el lema de la nostra campanya municipal: Sant Boi, anem a més.

Redacció / Fotos: Esquerra-Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix