Junts pel Prat aprova la seva llista per les eleccions municipals

Imprimeix

Gerard Valverde és el número 1 de la formació en una llista marcada per la seva transversalitat

La llista definitiva no s’havia volgut aprovar fins al darrer moment possible, intentant bastir una candidatura unitària sobiranista al Prat, que les altres formacions locals van rebutjar. No obstant la impossibilitat d’aquesta llista conjunta, la voluntat expressada i reiterada pel propi cap de llista, en Gerard Valverde, ha estat sempre la de configurar una llista amb la màxima transversalitat possible, que reflectís no només les sensibilitats diferents del municipi i de llur societat, sinó també l’esforç per transcendir una llista de partit en un moment excepcional per Catalunya. És així que dels disset homes i disset dones que formen la llista, vint són pratenques i pratencs que no militen a cap partit polític.

D4ReR55XsAEzn R

Durant l’acte de presentació, a més de la intervenció del cap de llista, van poder prendre la paraula successivament la resta de candidats, presentant-se a l’assemblea i –en un ambient distès i relaxat- explicar els diferents motius que els han portat a fer el pas. Acompanyant en les primeres posicions a en Gerard Valderde (ESADE, direcció d’empreses, actualment gestionant inversions amb impacte social) trobem al número dos de la candidatura, Pau Colominas (matemàtic, viquipedista, fundador de l’ANC al Prat), Àngela Jové (Actriu), Gemma Domingo (psicòloga, actual presidenta local del Partit Demòcrata), Marc Pardo (professor i músic). Tancant la llista es troba Imma Llopis (infermera, actual portaveu del grup municipal i candidata el 2015), i ja en posicions de recolzament com a suplents en Jordi Gili (candidat el 2011), Jordina Tarrida (de Cal Pere Tarrida) i Maria del Mar Baltà (Servei de Secretaria).

Fotollista

En les diferents intervencions, es va coincidir en la necessitat de garantir un canvi en positiu en l’actual model de ciutat –després de quaranta anys d’un mateix color polític- i de la necessitat de fer-ho amb un projecte ambiciós de renovació, foment de l’activitat econòmica, polítiques específiques per gent jove i gent gran i  transparència en la gestió. Tot això ja va ser agrupat en dotze grans reptes de ciutat, que s’han destil·lat en la sèrie de trobades amb ciutadans i ciutadanes realitzades durant els darrers mesos.

Redacció / Foto: Junts pel Prat