Carlos Gómez serà el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Sant Vicenç

Imprimeix

L'alcaldable de la formació taronja assegura que "la regeneració i el canvi polític que necessita Sant Vicenç dels Horts només pot venir de la mà de Cs"

L'actual portaveu municipal de Ciutadans a Sant Vicenç dels Horts, Carlos Gómez, serà el candidat a l'alcaldia de la ciutat en les pròximes eleccions municipals del 26 de majos. Gómez, de 54 anys, es operari en una multinacional del sector de l'automoció i compagina el seu treball com a mecànic de manteniment amb les seves tasques polítiques com a membre del consistori de Sant Vicenç. Carlos Gómez va ocupar el número 2 en la candidatura de Cs en les anteriors municipals de 2015 i des d'octubre d'aquest mateix any actua com a portaveu municipal. El candidat està afiliat a Ciutadans des de 2014 i va ser l'iniciador del projecte polític de Cs a la ciutat.

CARLOS EN LA RADIO

El candidat de la formació taronja ha explicat que "Sant Vicenç dels Horts necessita una regeneració i un canvi polític que només pot venir de la mà de Ciutadans i de les nostres propostes per a la ciutat". Gómez s'ha mostrat "convençut" que "Cs augmentarà la seva representació" en les eleccions del 26 de maig i que serà "un partit decisiu en aquest pròxim mandat". L'alcaldable taronja per Sant Vicenç s'ha mostrat convençut que "el canvi és possible si els 6.212 ciutadans que ens van donar el seu suport en les últimes eleccions autonòmiques del 2017 i ens van convertir en primera força política del municipi, també recolzen aquesta candidatura."

Redacció / Fotos: Ciutadans-SVH