Carolina Torres, candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Viladecans

Imprimeix

L'actual portaveu del grup municipal manifesta que el partit taronja és "l'única alternativa possible per a liderar el canvi que tant necessita la ciutat"

L'actual portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Viladecans, Carolina Torres, ocuparà el primer lloc en la llista de la formació taronja a l'alcaldia de la ciutat en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

L'alcaldable taronja ha destacat que, a Viladecans, Ciutadans és "l'única alternativa possible per a liderar el canvi que tant necessita la ciutat" i per a posar "de debò als veïns i veïnes en el centre de l'activitat política després de gairebé quatre dècades de govern socialista", ha agregat. "Ha arribat l'hora que entri aire fresc a l'Ajuntament de Viladecans, perquè un govern de Ciutadans és l'única alternativa per avançar cap a una ciutat de futur i de progrés, sense fer-ho d'esquena a la ciutadania", ha subratllat Torres. Finalment, l'alcaldable de Cs ha remarcat que per a liderar aquest canvi compta "amb la seguretat i la confiança que suposa disposar d'un gran equip de professionals, amb experiència en diferents sectors, i molt implicats en el dia a dia de la ciutat."

carol

La regidora va formar part de la candidatura de Ciutadans en les Municipals de 2015 com a número 2 i es va convertir en la portaveu del grup en 2016, després del nomenament de l'exregidor, Martín Barra, com a diputat al Parlament de Catalunya. És militant de Ciutadans des de 2012 i simpatitzant des de la constitució del partit.

Carolina Torres té 35 anys i és Doctora en Química i Premi extraordinari de Doctorat per la Universitat de Barcelona (UB). Després de set anys dedicant-se a la recerca científica, Torres compagina actualment les labors pròpies del seu càrrec d'edil en el consistori amb el seu treball com a docent de Física i Química en un centre educatiu públic de secundària al Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu-Cs