Junts per Collbató farà coalició amb Moviment d’Esquerres

Imprimeix

Joan Mayor formarà part de la llista plural i àmplia, configurada per persones procedents de diverses sensibilitats polítiques i liderada per Teresa Casanovas

Junts per Collbató es presentarà amb coalició amb Moviment d’Esquerres (MES) per les properes eleccions municipals del 28 de maig. Joan Mayor formarà part de la llista plural i àmplia, configurada per persones procedents de diverses sensibilitats polítiques i liderada per Teresa Casanovas.

Mayor concorrerà a les eleccions en el lloc 5 de la llista de confluència. Junts per Collbató també anuncia dos noms més: Josep Lluís Escriu (número 6) i Lourdes Valentí (número 7), tots ells persones compromeses amb la vida associativa de Collbató.

Dpdrh00XgAAK Vo

La candidatura de Junts per Collbató estarà configurada per vint noms vinculats al municipi. Són persones de perfils diversos, d’edats i recorreguts diferenciats i complementaris, que treballen amb un objectiu comú: repensar el poble pels propers anys i millorar la qualitat de vida dels veïns.

El grup, que treballa amb aquesta idea de transversalitat i amb un mateix sentit de país, comarca i poble, presentarà properament les seves propostes. “Farem avançar Collbató i volem fer-ho de la mà dels seus veïns i les seves veïnes”, exposa Casanovas, que reivindica les trobades realitzades amb les entitats veïnals i amb la població per debatre sobre el futur del municipi.

Properament s’anunciaran més noms de candidates i candidats.

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires