Mariano Gomà aposta pel popular Manu Reyes

Imprimeix

L'expresident de Societat Civil Catalana i actual president de Fòrum Espanya formarà part com a independent de la seva candidatura a l'alcaldia de Castelldefels

Mariano Gomà, veí de Castelldefels i expresident de Societat Civil Catalana i actual president de Fòrum Espanya, tancarà la llista electoral del Partit Popular a Castelldefels amb el número 25. Tant Manu Reyes com Mariano Gomà volen que a Castelldefels es produeixi un canvi en el govern i després de quatre anys en què la ciutat ha perdut qualitat de vida, l'única alternativa és que Manu Reyes torni a ser l'alcalde de tots els veïns, segons els populars.

D12V3erWkAAGa1f

La llista electoral del Partit Popular per a Castelldefels comptarà amb set independents que formen part de la societat civil de Castelldefels i que creuen que el projecte de Manu Reyes. Segons Manu Reyes: “Comptar amb Mariano Gomà és un orgull i crec que representa molt bé els valors que volem per a Castelldefels.”

Manu Reyes està preparat per a recuperar el govern, que malgrat guanyar àmpliament les eleccions de 2015, va perdre l'alcaldia després d'un pacte entre (PSC, Movem, ERC, CIU i Podemos). Manu Reyes considera que: “No podem perdre aquesta oportunitat i hem de votar amb sentit comú si volem que a Castelldefels es produeixi un canvi en el govern, votar a qualsevol altra formació és regalar 4 anys més l'alcaldia als quals ara governen.”

yo con manu 2 febrero 800x445

Per part seva, Mariano Gomà considera que Castelldefels “és una ciutat oberta i cosmopolita en la qual tots caben, però en la qual fa falta un canvi de rumb si volem recuperar aquesta ciutat plena de vida i en la qual l'opinió dels veïns sigui escoltada.”

Presentació
El pròxim 5 de maig en el C.C. Frederic Mompou tindrà lloc la presentació de la candidatura i serà el punt d'inici de la campanya més important per a Castelldefels i en la qual es decidirà quina ciutat volem per als quatre pròxims anys.

Redacció / Fotos: PP-Castelldefels-El Catalán