El PSC-Molins presenta un equip que combina continuïtat i renovació

Xavi Paz, candidat socialista a l’alcaldia de Molins de Rei, va manifestar durant l’acte que “som un equip que ens definim per la coherència, la il·lusió i les ganes de treballar pel futur”

Xavi Paz va donar a conèixer la candidatura a la plaça de la Llibertat davant més de 260 persones. L’equip socialista incorpora 13 novetats i 10 independents. Un equip que segons Paz: “representa el que és Molins de Rei, representa les seves lluites, les seves reivindicacions, incorpora representants dels diferents barris i dels diferents sectors de Molins de Rei”. I va remarcar també que “és un equip que es pot definir per la coherència, la il·lusió i les ganes de treballar pel futur, és transversal, divers, representant de tots els sectors i barris de Molins de Rei.”.

348a9428 b

Membres

Segons fonts socialistes, la candidatura està formada pels actuals regidors i regidores del grup municipal, reforçant l’experiència i bona feina feta en el govern del municipi i suma persones de diferents sectors i àmbits amb el mateix objectiu de recuperar un Molins de Rei just, igualitari i progressista. Jessica Revestido acompanya a Paz com a número dos de la candidatura, Àlex Herrero, representant del Barri de Riera Nova serà el número tres, i els segueixen Ainoa García, Miguel Zaragoza, membres del grup municipal; Laia Castellana, politòloga i amb experiència al Parlament Europeu i Pep Puiggarí, també membre del grup municipal. La llista està també formada per representants d’entitats veïnals, culturals com la Casa d’Andalusia o l’associació de paraguaians/es de Molins de Rei, esportius i activistes LGTBI, entre d’altres.

428a3369 b

Tres idees

Paz va aprofitar la presentació de l’equip per aprofundir en tres idees del projecte socialista. En primer lloc va destacar que “farem servir totes les energies per fer de Molins de Rei el poble on es pugui desenvolupar el projecte de vida de tothom, amb igualtat d’oportunitats, defensant una vila sostenible, feminista i ecologista”.

En segon lloc va fer referència al dret de l’habitatge. Segons Paz, “estem molt millor que fa vuit anys en aquest camp. Ara hi ha terrenys, diners públics i tenim una empresa publica que pot fer els habitatges públics de lloguer que necessitem per satisfer la demanda de determinats col·lectius com els joves i la gent gran”. “Aquest solar és edificable i públic”  va afirmar Paz, concretant la seva proposta en el tema de l’habitatge.

Per últim es va referir al dret a la mobilitat. Va reivindicar les fites assolides aquest 2019, amb l’assoliment de la zona 1 del transport públic i la licitació de les obres de l’estació de RENFE. I va afirmar la voluntat de continuar desplegant el pla de mobilitat i la creació de noves places d’aparcament, ja siguin en superfície o soterrades.

Paz va concloure l’acte apel·lant als presents a continuar treballant per uns bons resultats en les properes eleccions municipals que permetessin recuperar el projecte socialista de transformació de la vila que van aplicar del 2011 al 2017. La pregunta que hem de fer als nostres veïns i veïnes és molt clara: Volen aquella transformació socialista o el desgovern actual?.”

Redacció / Fotos: PSC-Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix