ERC Viladecans presenta la llista electoral a les municipals

La candidatura té accent femení, aposta pels independents i està configurada per veïns de perfils, barris i edats diferents a imatge i semblança del municipi

La secció local d’ERC Viladecans va presentar aquest divendres 5 d’abril la llista electoral de cara als comicis municipals del proper 26 de maig amb accent femení, una aposta nítida pels independents i el lema #CandidaturaRepublicana. Encapçala la llista l’actual portaveu del grup republicà a l’Ajuntament, Bàrbara Lligadas, acompanyada per la també regidora Myriam Moysset, el secretari d’Organització i Política Municipal, Josep Mumany, la jurista Judit Moreno i el candidat del Jovent Republicà de Viladecans Manel Membrilla.

D3eiEBHWwAA8Fio

La llista va ser aprovada el passat 1 d’abril per àmplia majoria a l’assemblea local d’ERC, màxim òrgan decisori que dona vot a tota la militància. Està integrada per 33 persones de les quals 17 són dones i 16 homes. Compta amb 12 independents i 21 militants. Es tracta d'una llista cremallera que reforça els lideratges femenins amb dues dones al capdavant. A més, el fet que més d'un terç de la llista siguin persones independents demostra com el projecte d'Esquerra Republicana a Viladecans atrau veïns d'àmbits i perfils diversos, de totes les edats i residents en diferents barris de la ciutat. Clou la llista Albert Marín, un dels artífexs de la refundació del partit a Viladecans, com a reconeixement a la seva vàlua personal i a la tasca incansable a la secció local.

Durant l’acte la candidata republicana Bàrbara Lligadas va assegurar que “ens comprometem a implementar tot l’aprenentatge d’aquests últims quatre anys al consistori, on institucionalitzarem espais de trobada amb la ciutadania perquè a nosaltres la ciutadania no ens fa por, és la nostra còmplice per fer una millor Viladecans”. “I això”, ha afegit, “no ho puc fer sola, soc la cara visible i la veu d’un projecte integrat per un conjunt de persones que representen amb el cap ben alt les sigles i els valors, també ètics, d’un partit com Esquerra Republicana amb 88 anys d’història.”

D3eh1aIWwAURB8m

Lligadas va fer un breu balanç del mandat 2015-2019: “Tenim un model de ciutat que agrada. En aquests quatre anys hem canviat els paradigmes de la política municipal, hem ajudat a apoderar la ciutadania perquè hem obert dics de contenció que abans no existien, sabem que hem fet bona feina perquè fins i tot l’equip de govern ha acabat impulsant mesures per la porta del darrere que havíem plantejat des d’Esquerra”.

També va intervenir el diputat i portaveu adjunt d’ERC al Parlament de Catalunya, Gerard Gómez del Moral, qui va posar en valor la capacitat de resistir del partit malgrat l’intent d’escapçar lideratges per part dels mecanismes opressors de l’Estat i va felicitar a la candidatura d’Esquerra a Viladecans perquè demostra que està feta des de baix, amb la riquesa i la transversalitat de la gent i una aposta clara pels valors republicans. 

llista erc vila

La llista d’ERC Viladecans a les municipals del 26 de maig queda configurada així:

  1. Bàrbara Lligadas                           
  2. Myriam Moysset                           
  3. Josep Mumany
  4. Judit Moreno         
  5. Manel Membrilla                          
  6. Natàlia Morant                  
  7. Joan Bausa
  8. Teresa López       
  9. Marc Riera
  10. Gladys Reyna       
  11. David Salazar
  12. Montse Freire 
  13. Antoni Padilla
  14. Mª Carmen Melenchon
  15. Albert Artero
  16. Cynthia Awuor 
  17. Daniel Fabero    
  18. Imma Jiménez 
  19. Manolo Ballester
  20. Paquita Leida
  21. Josep Porcar
  22. Montse Pacheco
  23. Guillem Briones
  24. Conxita Zaragoza
  25. Albert Marín   

Suplents:

S1. Marta Jiménez                 

S2. Jordi Flores

S3. Rosa Monclús

S4. Albert Guilera

S5. Anna Besora

S6.  Enric Pedrol

S7. Araceli Aragó

S8. Toni Mulero

Redacció / Fotos: ERC-Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix