“Tinc la mateixa il·lusió que el primer dia i molta més experiència”

Més de 400 persones acompanyen Enric Llorca durant la presentació de la seva candidatura a l’alcaldia

Més de 400 persones van acompanyar Enric Llorca durant l’acte de presentació de la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Entre els assistents destacaven el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, alcaldes com el de Cornellà, Antonio Balmón, o Viladecans, Carles Ruiz, diputats al Congrés, com José Zaragoza, i una nodrida representació del teixit associatiu de Sant Andreu de la Barca.

D3flc56WsAcxzRY

Durant el seu discurs, Llorca va assegurar que “em torno a presentar a les eleccions perquè estimo Sant Andreu, perquè tinc la mateixa il·lusió i empenta que el primer dia i molta més experiència”.  Llorca va subratllar també la feina feta pels socialistes al capdavant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i va assegurar que “una ciutat és un ens viu, que s’ha d’adaptar als nous temps o a les noves necessitats, mai no està acabada i tenim idees, projecte i il·lusió per continuar desenvolupant Sant Andreu”. El candidat socialista va destacar que “necessitem estabilitat, seguretat i empenta per continuar transformant la ciutat, tres elements que garantim els socialistes.”

D3fOhCbWkAMZcOb

La justícia social i la lluita contra les desigualtats són dos elements marcats a l’adn dels socialistes, segons Llorca, “i continuarem apostant i treballant per ells”. “Nosaltres estem orgullosos del que som, som socialistes, i no amaguem les nostres sigles com fan d’altres” va dir Llorca, que es va mostrar satisfet d’incorporar a la seva llista electoral a persones del teixit associatiu de Sant Andreu “perquè tots sumem.”

D3fmAGNWAAUAnYB

Suport

De la seva banda, el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, va instar als assistents a l’acte “a no deixar-vos perdre aquest alcalde”.  Iceta va recordar i posar el valor “l’esforç titànic” que va fer Llorca “per mantenir la convivència i evitar que ningú posés les seves mans sobre l’escola i aprofitar-la en benefici propi”.  “Vam tenir la sort de tenir al capdavant de l’Ajuntament a una persona cabal, sensata, respectuosa i que sap que el valor més preuat d’una societat és la convivència”, va dir Iceta, que va afegir que “hi ha persones que les que els agrada atiar el foc, nosaltres quan veiem un foc som com bombers, ens agrada apagar-ho”.

Iceta va destacar que “els socialistes a Sant Andreu de la Barca es presenten amb una gestió” i va assegurar que “si sabeu que teniu el millor alcalde del món, per què els posareu en risc ara”.  “Heu de votar en defensa pròpia, pel vostre propi interès, perquè paga la pena continuar amb la feina feta” va dir Iceta, que va dir també que “és fonamental tenir majories clares i tenir persones que sàpiguen dialogar i que tinguin capacitat per pacte amb d’altres.”

Redacció / Fotos: PSC Baix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix