Junts per Cornellà dona a conèixer la seva candidatura

Imprimeix

Marta Amigo encapçalada l’única candidatura unitària i transversal del municipi formada per persones de tots els barris de la ciutat

Junts per Cornellà va presentar la seva candidatura per a les properes eleccions municipals del 26-M al bar del Rugbi de Cornellà, ple de gom a gom de veïns i veïnes de la ciutat que volien escoltar les propostes de Junts per Cornellà per la seva ciutat.  L’acte va ser presentat pel president de la Vegueria de les Comarques de Barcelona, ​Xavier Badia Campos​, que després d’un curt parlament va donar pas al president del ​Partit Demòcrata Europeu Català​, ​David Bonvehí. El president del PDeCAT va parlar de la confecció de la llista electoral efectuada per l’alcaldable ​Marta Amigo​: “La Marta diu tinc ganes de treballar per la meva ciutat, i m’envolto de gent ​que no han de ser ni del meu partit​, ni han de ​pensar igual que jo​, ni han de ser els mateixos que normalment ho han fet”, ressaltant que “la Marta fa un projecte atrevit.”

Captura de pantalla 2019 04 04 a las 18.25.45

La següent intervenció va ser a càrrec de ​Gerard Figueras​, Secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Figueras va dir que la seva presència en l’acte era per “​agafar un compromís, un compromís recíproc entre la Marta​, i en aquest cas, ​el Secretari general de l’Esport​,” i va continuar dient “i el compromís que jo agafo avui i que m’agradaria compartir amb vosaltres és un compromís a través de l’esport, i de fer que Cornellà tingui un projecte esportiu propi”. Va acabar el seu parlament dient que posava la Secretaria General de l’Esport al servei de l’Ajuntament de Cornellà, “​d’un Ajuntament de Cornellà que tingui el color de Junts per Cornellà​, Junts per Catalunya.”

Captura de pantalla 2019 04 04 a las 18.28.27

Tot seguit va prendre la paraula ​Xavier Pallarès​, Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, que va començar el seu parlament comentant de manera anecdòtica la quantitat de gent d’Arnes, el seu poble, que viu actualment a Cornellà i la quantitat de cornellanencs que estiuegen a Arnes. “Segurament aquí hi ha gent més de dretes, més d’esquerres, més de centre, avui no estem discutint si un és més de dretes, més d’esquerres o més de centre, ​avui el que estem discutint és quin model de ciutat volem i que és el que nosaltres des del nostre partit podem fer” va dir en la seva intervenció, i va acabar incidint en la importància de Cornellà, així com de Barcelona i la resta de l’àrea metropolitana, en el bon desenvolupament del nostre país.

Van acabar les intervencions amb el parlament de ​Marta Amigo​, cap de llista i candidata a l’alcaldia. Va començar per explicar el per què de la seva candidatura “jo em presento perquè sóc de Cornellà, he viscut tota la meva vida aquí, i quan no hi he viscut he estat estretament vinculada perquè aquí hi tinc les arrels i hi tinc el cor. Cornellà és la meva ciutat i jo vull treballar per aquesta ciutat”.  Amigo ​va ressaltar el valor d’encapçalar l’única candidatura unitària i transversal de Cornellà, formada per persones de tots els barris de la ciutat compromeses amb un projecte comú. Així mateix, va voler destacar la importància d’una candidatura allunyada dels personalismes i basada en el treball en equip i la confiança mútua “i una cosa que jo tenia claríssima, i potser per la meva formació de mestre, jo estic acostumada a treballar en equip i no veureu fotos meves penjades pels llocs, jo crec en l’equip, jo no crec en els personalismes, crec que no sóc jo, jo lidero aquesta candidatura perquè algú ha de ser cap de llista, però jo crec en l’equip que he format”. ​Va afegir que la seva és una candidatura oberta a tothom, receptiva a les inquietuds de la ciutadania, agosarada i dinàmica.

Captura de pantalla 2019 04 04 a las 18.26.41

L’acte va finalitzar amb un pica-pica i els veïns que van voler van poder fer-se fotos amb la candidata a l’alcaldia en un photocall.

Redacció / Fotos: Junts per Cornellà