Una cornellanenca número 20 per Barcelona per Junts per Catalunya

Imprimeix

Olga Gómez és candidata al Congrés per Barcelona de la formació política independentista que es va presentar a Barcelona dijous passat

 

Junts per Catalunya va iniciar la campanya electoral per les eleccions del 28 d’abril,el passat dojous, amb un acte a la Sala Polivalent Fabra i Coats de Barcelona, en el qual va presentar tots els seus candidats al Congrés i al Senat. Una de les candidates al Congrés per Barcelona és ​l’Olga Gómez Fóres​, nascuda al Prat de Llobregat però veïna de Cornellà de Llobregat des de fa molts anys i a on ha desenvolupat gran part de la seva carrera política.

D379CWJUwAE3dq0

A través de les seves xarxes socials, la candidata ha volgut expressar la seva emoció envers el que ella considera un honor: “Quan t’estimes el que fas, els sacrificis et donen igual. Quan creus en un projecte aportes el millor de tu. Quan creus que tens uns ideals treballes fins al final per lluitar per ells. Així ho he après, així ho he viscut de ben a prop, i això vull continuar fent-ho. Aquest cop des de les llistes al Congrés dels Diputats per Junt per Catalunya.”

 Redacció / Fotos: ACA