Vox considera una “infàmia” el veto de JxCat i ERC per la visita del Rei

Ignacio Garriga, que va visitar el Mercat de Sant Ildefons de Cornellà, va manifestar que PP, PSOE i Cs “arribaran a una coalició"

Vox creu que el recurs de JxCat i ERC a la Junta Electoral Provincial de Barcelona perquè s’ajorni la visita del Rei és una “infàmia”. “Com sempre, demostren que el seu enemic és la nació espanyola”, va assegurar el número u per Barcelona, Ignacio Garriga. El candidat de la formació verda va indicar que s’ha arribat “fins aquí” per culpa del PP i el PSOE, que segons ell han donat “totes les eines” als partits independentistes perquè “insultin la nació” durant 40 anys de democràcia. “No permetrem que facin un pas més”, va advertir. A més, va desconfiar també del veto de Pedro Sánchez a un pacte amb els populars i viceversa. “Estan en campanya electoral, estem convençuts que el PSOE, Cs i el PP arribaran a una coalició”, va expressar.

vox cornella 2

De fet, Garriga va insistir que “si algun partit ha dit que mai pactaria amb el PSOE aquest és Vox”. “Casado ha dit que estaria disposat, Albert Rivera ha dit que estaria disposat…”, va afegir, destacant que això demostra “impotència i nerviosisme”. El candidat al Congrés el 10-N va fer aquestes declaracions després de visitar el Mercat de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat, on es va fotografiar amb simpatitzants i compradors i va conversar amb venedors.

vox cornella 3

”Un dels primers passeigs l’he volgut fer aquí perquè estem apel·lant a tots els patriotes que en algun moment van votar el partit socialista o Cs, o qui votessin, i que han vist com els tenen abandonats”, va explicar Garriga sobre l’acte de campanya. En aquest sentit, va remarcar que el socialisme ha “traït” la classe obrera i la classe mitjana i ha posicionat el partit d’ultradreta com la millor alternativa. “Hem traslladat un missatge d’esperança i fermesa contra els enemics de la nació”, va assenyalar.

Redacció / Fotos: Vox

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix