Conferència sobre intel·ligència artificial per a l’empresariat pratenc

Imprimeix

Durant la jornada, que aplegarà més d’una cinquantena de persones, es podran veure exemples de la utilitat de les eines i la seva aplicació pràctica

El Prat Empresarial ja ho té tot a punt per celebrar avui dijous 15 de febrer la segona conferència del cicle dedicada a petites i mitjanes empreses amb temàtiques clau com la innovació, optimització de processos i millora de la productivitat, amb l'objectiu final de proporcionar coneixements valuosos i estratègies pràctiques per afrontar els reptes empresarials actuals i futurs.

La conferència, titulada ‘Com la Intel·ligència Artificial pot transformar el futur de les petites i mitjanes empreses’, tindrà lloc a l’Hotel Ciutat del Prat. Els ponents seran Gerard Sala i Joan Sans, representants de l'empresa Kosmik, que exploraran el potencial transformador de la Intel·ligència Artificial per a les petites i mitjanes empreses, i destacaran casos d'èxit i estratègies per a la seva implementació efectiva. Durant la jornada, es podran veure exemples de la utilitat de les eines, i la seva aplicació pràctica.

IA Empresas

La darrera conferència del cicle, programada pel 14 de març, de 18 a 19.30 hores, durà el títol ‘Claus per augmentar la productivitat davant de la reducció de la jornada laboral’. El ponent serà Josep Maria Macias, de l'empresa JMM, i es farà a l'Hotel Ciutat del Prat. S’hi abordaran estratègies i pràctiques clau per a l'augment de la productivitat enfront de la recent reducció de la jornada laboral, considerant el benestar dels treballadors i els impactes positius en l'eficiència.

El Prat Empresarial convida a tots els membres i interessats a participar en aquest cicle de conferències.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil-Policia Nacional