Sant Feliu de Llobregat continua avançant com a ciutat intel·ligent

Imprimeix

La Diputació de Barcelona va lliurar un projecte d'estratègies que ha servit per elaborar unes clàusules tècniques i administratives que s'incorporaran a les licitacions que es publiquin

La Diputació de Barcelona ha lliurat un projecte d'estratègies de ciutat intel·ligent a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que ha servit per elaborar unes clàusules tècniques i administratives que s'incorporaran a les licitacions que es publiquin. Aquestes tenen l'objectiu de garantir la integració dels sistemes licitats amb la plataforma tecnològica per a la gestió urbana d'aquest municipi baixllobregatí.   

20240209 sant feliu de llobregat

També s'ha dissenyat un quadre de comandament que analitza l'aforament detectat per les càmeres instal·lades a dos dels accessos de l'ajuntament. Això permetrà que, quan hi hagi càmeres a tots els accessos, es podrà calcular automàticament l'aforament de l'edifici a cada moment.

El projecte d'estratègies de ciutat intel·ligent és un recurs del Catàleg de serveis que ofereix assistència tècnica per promoure solucions de ciutat intel·ligent aplicades a la gestió urbana. Aquests estudis, pensats per a municipis de més de 2.500 habitants i mancomunitats, serveixen per definir i desenvolupar estratègies de ciutat intel·ligent i poder dissenyar solucions per a àmbits de gestió municipal concrets.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona