Detingudes a Esparreguera tres persones per cultiu indoor de marihuana

Imprimeix

La Policia Nacional va intervenir 114,694 kg. en estat de floració i 52,598 kg. de cabdells

Agents de Policia Nacional han detingut a tres persones d'una organització criminal que presumptament es dedicaven al cultiu de marihuana indoor en una nau industrial d’Esparreguera. A través de l'empresa elèctrica es va informar com la nau en qüestió tenia un excessiu consum elèctric, molt per sobre del normal.

Els agents policials van iniciar la recerca a fi de determinar si efectivament existia a l'interior una plantació de marihuana, efectuant-se vigilàncies per a esbrinar aquestes sospites. Finalment es va fer vigilància i seguiment a un dels vehicles investigats donant com a resultat la confiscació de 52,598 quilograms de cabdells de marihuana i la detenció de dos homes.

esparreguera marihuana 2

esparreguera marihuana 3

Posteriorment es va realitzar entrada i registre en la nau industrial investigada situada en la localitat baixllobregatina d'Esparreguera, en la qual es procedeix a la confiscació d'una plantació de marihuana amb un total de 237 plantes, amb un pes de 114,694 quilograms i la detenció d'una altra persona.

En la recerca han participat agents de les Comissaries Locals de Cornellà de Llobregat i de l'Hospitalet de Llobregat, comptant amb la col·laboració, a més, de Policia Local d'Esparreguera.

Redacció / Fotos: Policia Nacional