Detinguts tres homes per robatori en pàrquings d’Olesa i Martorell

Els lladres, veïns de Sant Feliu i Cornellà de Llobregat, utilitzaven el mètode conegut com "la sembra"

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el 22 de desembre, tres homes, de 20 i 21 anys i veïns de Sant Feliu i Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors de tres delictes de furt i un delicte de receptació.

Els fets van succeir el mateix dia quan els investigadors estaven fent tasques de prevenció de delictes contra el patrimoni a pàrquings dels supermercats a la localitat de Martorell. Els agents els va cridar l'atenció un vehicle que no deixava de donar voltes en un d'aquests pàrquings tot i haver espais d'estacionament buits i que els seus tres ocupants controlaven les persones que sortien del centre comercial.

Tot i que el vehicle va intentar marxar del lloc en adonar-se'n de la presència policial, els agents, amb el recolzament d'altres dotacions policials, els van aconseguir aturar. Durant l'escorcoll els agents van localitzar un telèfon mòbil sostret uns dies abans al municipi de Barberà del Vallès. Els agents van detenir els tres homes per aquests fets.

GCheL50XUAEkM4E

Posteriorment, gràcies a les tasques d'investigació, els agents van aconseguir resoldre dos furts anteriors comesos en pàrquings comercials d'Olesa de Montserrat i de Martorell amb el mètode conegut com "la sembra". En el modus operandi d'aquest tipus de furt els lladres aprofiten quan la seva víctima està guardant les compres al maleter per distreure-la i sostreure les seves pertinences. Un dels detinguts compta amb 42 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva. Els detinguts van quedar en llibertat a l'espera de ser citats en seu judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix