Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial al Papiol

Els Mossos d’Esquadra van intervenir més de 2.000 esqueixos, unes 100 plantes mare de 2,5 metres d'alçada i més de 1.500 plantes de marihuana on el seu cultiu era molt sofisticat i utilitzaven gas CO2 per augmentar-ne la productivitat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van desmantellar el 4 de setembre una plantació de marihuana a l'interior d'una nau industrial al municipi del Papiol  i van detenir dos homes, de 43 i 48 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar al mes de setembre quan agents de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van tenir coneixement que hi podria haver una plantació de marihuana a l'interior d'una nau industrial al municipi del Papiol. Gràcies a les gestions d'investigació els mossos van aconseguir esbrinar que efectivament hi havia una plantació de marihuana a l'interior de la nau i que les persones que n'estaven encarregades tenien a punt la recollida de la collita.

Captura de pantalla 2023 09 08 a las 11.59.36

El 4 de setembre, sota la tutela del jutjat d'instrucció de Sant Feliu de Llobregat, van realitzar l'entrada i escorcoll de la nau. Els investigadors van intervenir més de 2.000 esqueixos , unes 100 plantes mare de 2,5 metres d'alçada, més de 1.500 plantes de marihuana i uns 40 quilograms de cabdells de marihuana. A més els agents van intervenir tota la infraestructura necessària per gestionar la plantació com ara làmpades, deshumificadors i ventiladors.

Captura de pantalla 2023 09 08 a las 11.59.57

Cal destacar el grau de sofisticació que tenia la plantació ja que utilitzaven bombones industrials de gas CO2 per augmentar-ne la productivitat. La instal·lació estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.

Davant les evidències els investigadors van detenir els dos homes que eren al lloc com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Els dos arrestats van passar a disposició judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix