A presó un home per robar en comerços de Sant Andreu de la Barca

L'home, amb 13 antecedents, hauria estat detingut abans de Nadal per la Policia Local pel furt d'un ren a la via pública

Agents de la Unitat d'Investigació de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir dos homes espanyols, de 31 anys, veïns de Cornellà de Llobregat com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació, quatre furts i amenaces a establiments comercials de Sant Andreu de la Barca.

La investigació es va iniciar el mes de desembre del 2016 amb la denúncia d'un robatori amb violència comès en un basar xinès del municipi de Sant Andreu de la Barca. El dependent es va adonar que un noi amagava diverses peces de roba sota la jaqueta i li va cridar l'atenció i el va intentar retenir. En aquell moment, el jove li va donar diversos cops de puny fins que va aconseguir marxar del lloc, tot i que li van caure els objectes que duia amagats. L'autor anava acompanyat per un altre home, que tot i que no va agredir el dependent, també el va amenaçar.

Després de vint minuts, l'autor dels fets va tornar a passar per davant de l'establiment en bicicleta i va amenaçar el treballador.

El dia següent, els investigadors van rebre la denúncia de quatre furts comesos en diversos establiments d'una cadena alimentària del mateix municipi. El denunciant va aportar les gravacions de les càmeres de seguretat que haurien enregistrat els dos presumptes autors. Així mateix, un treballador d'un dels establiments de la mateixa cadena alimentària hauria patit un robatori amb violència i intimidació durant el mes de desembre quan intentant evitar el furt de productes va ser amenaçat per part d'un dels dos homes amb un ganivet de cuina.

Identificació

Gràcies a les diverses gestions d'investigació, les imatges de les càmeres de seguretat i els reconeixements fotogràfics de les víctimes, els investigadors van identificar els dos presumptes autors.

Finalment, divendres, 13 de gener, agents de la Unitat d'Investigació de Martorell van detenir a Cornellà de Llobregat els dos homes com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació, quatre furts i amenaces en sis establiments comercials de Sant Andreu de la Barca.

Un dels detinguts, amb 13 antecedents, hauria estat detingut per la Policia Local de Sant Andreu de la Barca abans del Nadal, pel furt d'un ren que es trobava a la via pública del municipi.

Els dos homes, que acumulen 16 antecedents per delictes patrimonials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar ingrés a presó per a un d'ells i la llibertat amb càrrecs per l'altre.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix