Deu intoxicats, dos d’ells de gravetat, per fum en un pis a Castelldefels

Dues persones més afectades per la fuita de monòxid de carboni van ser evacuades a l'Hospital Moisès Broggi per ser tractades a la cambra hiperbàrica

Una desena de persones han resultat intoxicades per monòxid de carboni, dues d’elles de gravetat, per la mala combustió d’una caldera d’un habitatge d’un bloc de pisos situat al número 46 del carrer Dosrius de Castelldefels (Baix Llobregat).

Els serveis d’emergències han rebut l’avís d’aquest incident a les 17.05 hores d’aquest dissabte. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la fuita de monòxid de carboni provenia d’un pis de la tercera planta de l’edifici i ha afectat vuit veïns i dos tècnics de les ambulàncies del SEM que s’han desplaçat fins al lloc.

Els dos intoxicats de més gravetat, una dona de 50 anys i noi de 18, han estat evacuats a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, on seran tractats a la cambra hiperbàrica. Dos dels afectats han estat atesos ‘in situ’ i els altres sis intoxicats han estat traslladats a l’Hospital de Granollers en estat “menys greu”. Entre aquests últims hi havia els dos treballadors del SEM.

Redacció / Foto: Bombers Generalitat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix