Mor una noia de 30 anys atropellada per un guàrdia urbà a Cornellà

Els fets van succeir a l’avinguda del Baix Llobregat després que, presumptament, el policia local, que conduïa una motocicleta, se salt, local, inicipal o de la policiés un pas de vianants

Després de quinze dies en estat de coma, Mireia S.R., una jove cornellanenca de 30 anys, va morir ahir a l’Hospital de Bellvitge en ser atropellada per la motocicleta que conduïa un guàrdia urbà després de saltar-se, presumptament, un pas de vianants.

Els fets es van produir el passat 15 de novembre, a les 21.52 hores, quan el guardia urbà, de 42 anys i fora de servei -sense confirmar-, circulava amb una motocicleta per l’avinguda del Baix Llobregat. Presumptament, el policia local va saltant-se un pas de vianants i va atropellar la noia quan l’estava creuant. Fins al lloc del succés es van desplaçar dues dotacions d’ambulàncies i un vehicle de l’UCI, segons fonts del SEM. Els dos van ser traslladats a l’Hospital de Bellvitge. Ahir es va conèixer la mort de la noia a través de les xarxes socials després de quinze dies en coma. Des de fa dies s’estan investigant les circumstàncies dels fets. La Premsa del Baix ha pogut saber que la noia, nascuda a la localitat de Suflí (Almeria), residia des de fa dos anys a Cornellà de Llobregat i estava a punt de casar-se.

A l'entorn familiar de la noia hi ha un gran malestar, ja que “ningú es va interessar per l’evolució de Mireia” durant els dies que ha estat ingressada al centre sanitari.

En conèixer el tràgic succés, La Premsa del Baix va voler parlar amb el regidor d’Espai Públic i Convivència, Antonio Martínez Flor, o de la Guàrdia Urbana a través del departament de premsa de l’Ajuntament de Cornellà per saber més dades sobre els fets i conèixer la versió de fonts municipals, però no va tenir cap resposta.

Redacció / Foto: Google Maps

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix