La Guàrdia Civil deté un traficant d'éssers humans a Martorell

La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre les autoritats austríaques i espanyoles.

La Guàrdia Civil en el marc de l'operació “Arriaca”, en col·laboració amb les autoritats austríaques ha detingut a Martorell, a una persona d'origen pakistanès en compliment d'una Ordre Europea de Detenció i Lliurament, per tràfic d'éssers humans. Al detingut se li imputen els delictes de tràfic il·lícit d'éssers humans i lesions greus per imprudència.

Accident i recerca

Aquesta persona era el conductor d'una furgoneta que després d'un accident de trànsit a Àustria, en el qual va bolcar el vehicle, va deixar abandonats a 34 immigrants que transportava ocults en el qual van resultar ferits algun d'ells.

La recerca va començar arran de l'accident que es va produir a l'agost de 2015 a Àustria, quan una furgoneta que transportava als immigrants d'origen afganès i iraquià va bolcar a gran velocitat. Com a conseqüència de l'accident, el conductor es va donar a la fugida sense ser identificat i va abandonar a les persones que transportava. Com a conseqüència de l'accident el detingut es va desplaçar des d'Àustria a Espanya on va romandre ocult per dificultar qualsevol recerca realitzada a Àustria.

Així mateix, gràcies a l'estreta col·laboració a nivell policial i judicial entre Àustria i Espanya, en el qual es va intercanviar informació, es van realitzar reunions i es va realitzar l'execució de Comissions Rogatòries Internacionals, la Guàrdia Civil va poder identificar al conductor del vehicle amb matrícula espanyola pel que es va procedir a la seva detenció.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix