Denunciat un home per conduir begut amb el carnet suspès

El conductor, veí de Pallejà i amb cinc antecedents per delictes contra la seguretat viària, triplicava la taxa d’alcohol permesa i va provocar un accident en xocar contra una casa.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment un home espanyol, de 38 anys i veí de Pallejà, per provocar un accident, per conduir amb una alcoholèmia penal i amb el permís suspès judicialment.

Els fets van tenir lloc a les 2.00 hores de la matinada quan les patrulles de trànsit van assistir a un accident a la carretera BV-2002, al terme municipal de Santa Coloma de Cervelló. Un turisme va xocar contra una casa en perdre el control de manera que el para-xocs es va desprendre. Posteriorment,  dos vehicles van col·lidir contra les restes de l’automòbil accidentat i van patir danys, sortosament sense ferits.

Quan els agents van sotmetre a la prova d’alcoholèmia el conductor del turisme va donar positiu amb una taxa penal d’alcoholèmia de 0,74 mg/l d’aire aspirat, una xifra que gairebé triplica la màxima permesa que és de 0,25 mg/l. A més, es dóna el cas que tenia una suspensió judicial del permís de conduir i cinc antecedents per delictes contra la seguretat viària. El conductor s’haurà de presentar davant de l’autoritat judicial quan sigui citat pel Jutjat de Sant Boi de Llobregat.   

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix