A presó un home i dues dones per robar domicilis del Baix Llobregat

Els Mossos també van detenir tres persones com a presumptes autores de dos robatoris a Abrera i Sant Esteve Sesrovires.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir in fraganti a Castellar del Vallès un  home i dues dones, d’edat compreses entre 31 i 42 anys, de nacionalitat colombiana i veneçolana, i veïns de l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força en una casa d’aquest municipi.

A més, els detinguts han estat investigats per sis robatoris amb força a interior de domicili a Sant Esteve de Sesrovires i Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), Vilobí del Penedès (Alt Penedès), Calonge (Baix Empordà), Caldes de Montbui (Vallès Oriental), Castellar del Vallès, Santa Maria de Palau Tordera i Sentmenat (Vallès Occidental).

La investigació es va iniciar aquest mes de juny en el marc d’un dispositiu de prevenció de robatoris a interior de domicilis portat a terme per la comissaria de Martorell. El dijous 2 de juny es va interposar una denúncia d’un robatori a interior de domicili a Sant Esteve de Sesrovires. Els autors s’haurien endut una gran quantitat de joies i objectes d’electrònica. Quatre dies més tard, es van cometre dos robatoris més a Caldes de Montbui i a Sentmenat. El dimecres 8 de juny els mateixos autors van robar amb força en dos domicilis a Santa Maria de Palau Tordera i Vilobí.

Gràcies a la investigació duta terme, els agents van identificar un grup especialitzat en robatoris a cases quatre vents i adossades. Els sospitosos eren un home i dues dones que utilitzaven vehicles de lloguer per a desplaçar-se a urbanitzacions de diferents localitats i cometre els robatoris.La investigació va culminar el dilluns 13 de juny amb la detenció in fraganti dels presumptes autors quan acabaven de cometre un robatori a l’interior d’una casa a Castellar del Vallès.

El dimecres 15 de juny els investigadors van realitzar una entrada al domicili dels detinguts, on es van localitzar aparells d’electrònica, bosses de mà de luxe, rellotges i joies sostrets en els diferents robatoris.

Els detinguts, que acumulen un total de 27 detencions, van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Sabadell, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Dos robatoris amb força

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir a l’Hospitalet de Llobregat tres homes, de nacionalitat argentina i xilena, de 20 a 46 anys i veïns de Badalona, com a presumptes autors de dos robatoris amb força interior de domicili a Abrera i a Sant Esteve de Sesrovires.

El dia 7 de juny es va produir un robatori en una casa del municipi Sant Esteve de Sesrovires. Els autors del robatori també haurien intentat, moments abans, entrar en un altre domicili d’Abrera, però no ho van aconseguir en ser descoberts a l’interior pel fill del propietari. Gràcies a la col·laboració ciutadana de diversos testimonis i a les investigacions dels agents, els investigadors finalment van identificar als presumptes autors dels dos robatoris: un grup especialitzat en el robatori amb força de cases, sobretot a zones residencials. Els agents van muntar un dispositiu que va culminar amb la detenció dels tres homes a l’Hospitalet de Llobregat el 15 de juny.Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix