Detinguts dos homes per sostreure ulleres d'un magatzem

Imprimeix

Un dels dos lladres, veïns de Cornellà de Llobregat, les furtava del dipòsit de l'empresa òptica on treballava ubicada a l'Hospitalet, i després lliurava el material a un altre individu que les venia a un establiment de compravenda d'objectes de segona mà de la mateixa localitat.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, de 26 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cornellà de Llobregat. Un d'ells va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de furt continuat, i l'altre com a cooperador necessari.

Els fets es remunten al 9 de juny quan el Grup d'Activitats Rellevants per a la Seguretat Ciutadana de la policia administrativa va detectar la venda d'un seguit d'ulleres de marques molt conegudes i d'un alt valor afegit que es realitzava de manera irregular. Les investigacions fetes pels agents van permetre identificar l'origen d'aquestes ulleres i, poc després, la persona que les sostreia: un treballador d'un magatzem de distribució d'una empresa òptica ubicada a l'Hospitalet de Llobregat. Així mateix, els investigadors van esbrinar qui s'encarregava de vendre les ulleres furtades del magatzem a una botiga d'objectes de segona mà de la mateixa ciutat. Finalment, el 14 de juny els mossos van detenir els presumptes autors pel furt i distribució de les ulleres de sol. D'un total de 36 ulleres sostretes, se n'han recuperat 27, amb un preu estimat de mercat de 5.000 euros.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 
Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra