Actuació policial contra la droga a Cervelló

La Guàrdia Urbana ha detingut tres persones que cultivaven marihuana en el seu domicili així com un total de 450 plantes.

L’actuació de la Policia Local de Cervelló ha permès el desmantellament d’un domicili de la localitat dedicat al cultiu de marihuana i la detenció de tres persones per delictes contra la salut pública, a més de la imputació d’altres cinc persones que presumptament estarien relacionades amb el cas.

Fotografia vehicle intervingut

A l’operació es va iniciar dimarts passat 21 de juny quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va trobar una furgoneta mal estacionada a la via pública que desprenia una forta olor de marihuana (es van requisar tres furgonetes amb unes 350 plantes de marihuana). A més, a l’interior de la casa, on cada habitació estava condicionada per al cultiu i la preparació de la droga, la policia va trobar unes 100 plantes més i tot el material necessari per a la seva producció com làmpades, extractors i pantalles reflectants, a més de terra especial i adobs.

A alguns dels investigats, que no són residents del municipi i tenen antecedents policials, també s’imputen altres delictes com la conducció de vehicles sense permís i la defraudació de subministraments bàsics (llum i aigua).

 
Redacció / Fotos: Ajuntament de Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix