Detenen un ciutadà irlandès amb més de 1.900 grams d'heroïna

Imprimeix

La Guàrdia Civil de l’aeroport de Barcelona-el Prat va observa que ocultava la droga en un doble fons del seu equipatge facturat.

Efectius de l'Oficina d'Anàlisi i Recerca Fiscal (ODAIFI) de la Guàrdia Civil de l'aeroport de Barcelona-El Prat, en col·laboració amb personal de la Duana, van intervenir en la terminal T1 del recinte aeroportuari, un total de 1.987 grams d'heroïna i van procedir a la detenció d'un ciutadà irlandès, de 27 anys d'edat.

La Guàrdia Civil, davant la sospita que infonia un passatger que havia desembarcat d'un vol de Sud-àfrica, va optar per realitzar una inspecció del seu equipatge facturat, en ell es va observar un doble fons ocult. En obrir-ho es va descobrir un paquet amb una substància de color marró.

Davant aquest fet, es va procedir a realitzar les oportunes verificacions, donant com a resultat que aquesta substància era heroïna, amb un pes de 1.987 grams. Els agents van procedir a la detenció del viatger i a la confiscació de la droga. Les diligències van ser remeses al Jutjat nombre 1 dels del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil