Detenen un ciutadà irlandès amb més de 1.900 grams d'heroïna

La Guàrdia Civil de l’aeroport de Barcelona-el Prat va observa que ocultava la droga en un doble fons del seu equipatge facturat.

Efectius de l'Oficina d'Anàlisi i Recerca Fiscal (ODAIFI) de la Guàrdia Civil de l'aeroport de Barcelona-El Prat, en col·laboració amb personal de la Duana, van intervenir en la terminal T1 del recinte aeroportuari, un total de 1.987 grams d'heroïna i van procedir a la detenció d'un ciutadà irlandès, de 27 anys d'edat.

La Guàrdia Civil, davant la sospita que infonia un passatger que havia desembarcat d'un vol de Sud-àfrica, va optar per realitzar una inspecció del seu equipatge facturat, en ell es va observar un doble fons ocult. En obrir-ho es va descobrir un paquet amb una substància de color marró.

Davant aquest fet, es va procedir a realitzar les oportunes verificacions, donant com a resultat que aquesta substància era heroïna, amb un pes de 1.987 grams. Els agents van procedir a la detenció del viatger i a la confiscació de la droga. Les diligències van ser remeses al Jutjat nombre 1 dels del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix