S’adjudiquen les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels

El cost total de l’edifici serà d’uns 7,8 milions d’euros (sense IVA), començaran a l’estiu, tindran una durada de divuit mesos i es convertirà en el tercer centre d’atenció primària del municipi

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat aquesta setmana les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels, que es preveu que comencin aquest estiu i tinguin una durada aproximada de divuit mesos.

El contracte d’obra s’ha adjudicat a l’empresa Copisa Constructora Pirenaica S.A.U. per un import de 4.545.072,75 euros (IVA no inclòs). En aquest contracte no s’hi inclouen les instal·lacions, que formen part del segon lot de la licitació i s’adjudicaran durant el proper mes de maig. El valor total de construcció de l’edifici se situarà al voltant dels 7,8 milions d’euros (IVA no inclòs).

Aquest CAP es convertirà en el tercer centre d’atenció primària de Castelldefels i donarà resposta al creixement demogràfic del municipi, alhora que permetrà esponjar i alliberar espai als dos centres actuals (El Castell i Can Bou), tot millorant l’atenció i l’accessibilitat de la ciutadania als serveis sanitaris.

CAP Castelldefels 3 acces preview

Amb una superfície de gairebé 3.800 m2, acollirà serveis d’atenció primària i també de rehabilitació i de salut mental per a adults i per a infants i joves. Pel que fa a l’atenció primària, comptarà amb professionals de medicina i d’infermeria familiar i comunitària, pediatria, odontologia, treball social sanitari, dietista-nutricionista i referent de benestar emocional, entre d’altres.

L’edifici s’ubicarà en un solar cedit per l’Ajuntament de Castelldefels, ubicat a l’Avinguda de Lluís Companys, 18, a tocar del Parc de la Muntanyeta. El projecte arquitectònic és obra de l’estudi Albert Vitaller Arquitectura S.L.P.

Redacció / Fotos: Departament de Salut

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
137

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix