L’espai Foodieslab acull un programa per millorar les habilitats culinàries

El programa inclou deu sessions obertes a la ciutadania de Sant Joan Despí, que són de caràcter gratuït

L'espai Foodieslab del Mercat del Centre de Sant Joan Despí acull un programa de sessions de coneixement culinari obert a tota la ciutadania. En aquestes sessions, es podrà millorar les habilitats a l'hora de preparar plats gràcies als consells de prestigiosos experts en cuina i alimentació.

foodieslab 3

foodieslab abr juny 2024 1175x1661

Durant el mes d'abril, al Foodieslab es parlarà de llegums, cuina vegetariana, literatura gastronòmica i horts urbans. Al maig, més coneixements sobre horts urbans i també sobre brous, sopes i caldos i sobre tècniques de conservació. I al juny, s’aprendrà sobre sidres i pomes, sobre com tenir un rebost saludable i sobre la vinculació entre cuina i novel·la negra. En total, el programa inclou deu sessions, que són de caràcter gratuït.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix