La casa de Xavier Corberó està en venda per 6 milions d’euros

Imprimeix

L’Ajuntament d’Esplugues va comprar, fa uns anys, una part dels espais de l’edifici per convertir-lo en un equipament cultural així com altres usos (rodatges)

Un dels espais més singulars d’Esplugues de Llobregat està a la venda. Es tracta de la casa de l’artista i escultor català Xavier Corberó. Un edifici laberíntic on durant seixanta anys i fins a la seva mort (2017) va residir. L’espai està format per diverses cases del municipi que va formar un conglomerat arquitectònic immens.TOP Arquitectura ha publicat, a la seva pàgina web, les característiques de la zona que ara es vent. Són 3.600 metres quadrats construïts amb 38 dormitoris, 15 banys, 3 cuines, 9 sales, pàrquing i piscina.

Captura de pantalla 2024 03 29 a las 7.11.32

Cal recordar que fa uns anys, el consistori espluguí va comprar a la família els espais adjacents -va pagar tres milions d’euros- per convertir la zona en l’Espai Corberó o Casa dels Cecs en un equipament cultural públic. També s’ha convertit en un escenari de passarel·les de moda o rodatges de pel·lícules, videoclips musicals o anuncis.

Redacció / Fotos: TOP Arquitectura