FGC analitza l'opció d'una nova estació entre Martorell Enllaç i Abrera

El nou baixador donaria servei al polígon de Can Amat on es troba l’empresa Seat, el Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible i a l’Hospital Sagrat Cor

El Govern, a través de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha licitat avui la redacció de l’anàlisi sobre la factibilitat d’una nova estació o baixador a la línia Llobregat-Anoia, concretament entre les estacions de Martorell Enllaç i Abrera, sobre el traçat actual de la línia de Manresa d’FGC.

L’estació o baixador donaria servei als treballadors del polígon de Can Amat, on es troba l’empresa Seat, i també als empleats i usuaris de l’Hospital Sagrat Cor i del Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible, a l’altre costat de l’autopista AP-7. L’anàlisi també haurà de considerar les solucions necessàries per donar connectivitat a peu i en bicicleta als àmbits a servir de l’altre costat de l’autopista.

El document haurà d’analitzar entre dues i tres alternatives d’emplaçament de l’estació o baixador, amb solució d’accessibilitat a SEAT, a l’hospital i al Campus FPCAT-UPC, institució que va fer la proposta inicial del projecte. Per a cada alternativa, es determinarà el cost d’inversió necessari.

L’anàlisi, un cop adjudicada, tindrà un termini de redacció de deu mesos i ha sortit a licitació per un import de 45.000 euros (abans d’IVA). Inclourà la caracterització de les dades de mobilitat de l’àmbit Martorell-Abrera, un resum dels diversos estudis realitzats fins ara, l’anàlisi de la rendibilitat socioeconòmica i el càlcul de la demanda dels diferents escenaris.

Redacció / Foto: Territori

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix